Groote Infra B.V. geniet een goede reputatie in de bestratingssector en is een dynamisch bedrijf dat flexibel en klantgericht te werk gaat. Wij zijn vanaf 2005 een competente aanbieder en houden ons voornamelijk bezig met bestratingen, rioleringen en grondwerken.

Door de jarenlange ervaring van onze werknemers, heeft Groote Infra B.V. zowel van de inhoud van het vak, als de processen eromheen veel kennis. Kenmerkend voor de manier van doen, is een grote inzet en een positieve instelling. De werkprocessen zijn bekend en vertrouwd en voldoen aan de eisen van de opdrachtgevers.

Werkgebied

Het werkgebied van Groote Infra B.V. ligt voornamelijk in Twente, maar voor een uitdagend project, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn private en publieke instellingen en de plaatselijke bouwondernemingen.

SEB

Groote Infra B.V. is door de stichting SEB als erkend bestratingsbedrijf gecertificeerd. Dit toont aan dat wij continue voldoen aan een hoge standaard. Deze standaard is een reflectie van de landelijke normen voor bestratingswerken, regels over beroepskwalificaties van uitvoerend personeel en het stipte naleven van de arbeidsomstandigheden (VCA).

Door naleving van deze standaard worden al onze projecten op een veilige en professionele wijze en volgens de geldende eisen en normen gerealiseerd.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheerssysteem.

Groote Infra B.V. is in het bezit van een VCA* 2008/5.1 certificaat.